Budgetrecepten

10 Budgetrecepten

Deze maand gaan we voor budgetrecepten, zodat je lekker kunt eten zonder te veel geld uit te geven. We hebben 10 recepten voor je uitgekozen, die je allemaal kunt maken voor minder dan 10 euro.

1. Spaghetti bolognese

De klassieker onder de budgetrecepten: spaghetti bolog makkelijk te maken en je kunt het eindeloos variëren. Bovendien is het een perfecte maaltijd om restjes in te verwerken. Je kunt bolognese maken van rundvlees, varkensvlees of gehakt, maar je kunt ook vegetarisch bolognese maken met courgette, aubergine of champignons.

2. Stamppot

Stamppot is een echte Nederlandse klassieker en een budget recept bij uitstek. Stamppot kan je maken van allerlei soorten groente, aardappelen en vlees. De meeste stamppotten zijn vegetarisch, maar je kunt er ook vlees of worst aan toevoegen. Een lekkere aardappelstamppot met rookworst is bijvoorbeeld heel erg lekker.

3. Chili con carne

Chili con carne is een heerlijke kruidige maaltijd met rundvlees, bonen en groente. Chili con carne is een perfect budget recept, want je kunt er eindeloos mee variëren. Je kunt bijvoorbeeld verse kruiden toevoegen of het recept vegetarisch maken door bijvoorbeeld kidneybonen of champignons te gebruiken.

4. Pasta met kip en broccoli

Pasta is altijd een goed idee, want het is makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze pasta met kip en broccoli is een heerlijk budget recept. Het recept is vegetarisch, ma kunt er ook vlees of vis aan toevoegen.

5. Rijst met kip en groente

Rijst is een perfect budget recept, want is makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze rijst met kip en groente is een heerlijke maaltijd met kip, groente en rijst.

6. AardappelsoepSoep

Aardappelsoep is altijd een goed idee, want het is makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze aardappelsoep is een heerlijke soep met aardappelen, groente en kruiden.

7. GroentesoepSoep

Groentesoep is altijd een goed idee, want het is makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze groentesoep is een heerlijke soep met groente en kruiden.

8. TomatensoepSoep

Tomatensoep is altijd een goed idee, want het is makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze tomatensoep is een heerlijke soep met tomaat, groente en kruiden.

9. ErwtensoepSoep

Erwtensoep is altijd een goed idee, want het is makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze erwtensoep is een heerlijke soep met erwten, groente en kruiden.

10. HutspotHutspot

Hutspot is een heerlijke stamppot met aardappelen, groente en vlees. Hutspot is een perfect budget recept, want het is makkelijk te maken en je kunt er eindeloos mee variëren. Je kunt hutspot maken van allerlei soorten aardappelen, groente en vlees.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *