De leukste restaurants vinden in Rotterdam

Als je in Rotterdam woont of de stad bezoekt, dan is het natuurlijk leuk om de leukste restaurants te vinden. Maar waar vind je die? Wij hebben een aantal tips voor je! Op internet zijn er verschillende lijstjes met de leukste restaurants in Rotterdam. Zo vind je bijvoorbeeld een lijst op de website van de Volkskrant, maar ook op die van NRC. Als je deze lijstjes bekijkt, zie je dat er verschillende soorten restaurants in Rotterdam zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld veel Nederlandse restaurants, maar ook veel internationale restaurants. Je kunt dus kiezen wat je lekker vindt!

Een andere plek waar je terecht kunt voor tips over leuke restaurants in Rotterdam, is bij vrienden en kennissen. Vraag bijvoorbeeld aan je collega’s waar zij graag eten als zij uit eten gaan in Rotterdam. Op deze manier krijg je misschien wel een aantal tips die je nog niet kende!

Als je graag wat meer informatie wilt over een bepaald restaurant in Rotterdam, dan kun je altijd even op internet kijken. Zo vind je bijvoorbeeld veel informatie op de website van Iens. Op deze website kun je ook recensies lezen van mensen die het restaurant hebben bezocht. Zo weet je dus meteen of het restaurant bij jou past.

Restaurants in Rotterdam

Rotterdam is een stad met veel verschillende eetgelegenheden. Er zijn restaurants voor iedere smaak en budget. Of je nu houdt van Italiaans, Chinees, Japans of Surinaams eten, je kunt het hier allemaal vinden. Ben je op zoek naar een leuk restaurant om in Rotterdam te eten? Bekijk dan eens deze tips.

1. Ristorante da Noi

Dit Italiaanse restaurant is gelegen in het hartje van Rotterdam. De bediening is vriendelijk en het eten is heerlijk. De prijzen zijn red je kunt er terecht voor een lekkere pizza of pasta.

2. China restaurant New Wai Kee

Dit is een echt Chinese restaurant met een uitgebreide kaart. De prijzen zijn wat hoger, maar het eten is daarom ook wel wat luxer.

3. yakitori

YakiDit Japans restaurant is gelegen in het centrum van Rotterdam. Het eten is hier erg lekker en de sfeer is gezellig.

4. restaurant De Kromme Watergang

Dit is een typisch Surinaams restaurant. De prijzen zijn wat aan de hoge kant, maar het eten is zeker de moeite waard.

5. La Cubanita

Dit is een Cubaans restaurant met live muziek. Het eten is hier heel erg lekker en de sfeer is erg gezellig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *