Foodhallen wereldwijd

Als je net als ik een echte foodie bent, dan moet je deze foodhallen zeker eens bezoeken! Hier vind je de lekkerste gerechten van de hele wereld, en je kunt er ook nog eens heerlijk shoppen.

1. La Boqueria in Barcelona

Deze foodhal is echt een paradijs voor foodies! Er zijn meer dan 200 kraampjes met allerlei lekkere gerechten, en je kunt er ook heerlijk shoppen. Er is echt van alles te vinden, van verse vis en fruit tot chocolade en ijs.

2. Chelsea Market in New York

Ook de Chelsea Market in New York is een echte aanrader voor foodies. Je kunt er heerlijk eten, maar ook lekker shoppen. Er zijn allerlei kraampjes met lekkere gerechten, en je kunt er ook heerlijk shoppen.

3. Mercado de San Miguel in Madrid

Ook in Madrid is er een echte foodhal, namelijk de Mercado de San Miguel. Dit is een echte aanrader voor foodies, want je kunt er heerlijk shoppen en eten. Er zijn allerlei kraampjes met lekkere gerechten, en je kunt er ook heerlijk shoppen.

4. Borough Market in Londen

Ook in Londen is er een echte foodhal, namelijk de Borough Market. Dit is een echte aanrader voor foodies, want je kunt er heerlijk shoppen en eten. Er zijn allerlei kraampjes met lekkere gerechten, en je kunt er ook heerlijk shoppen.

5. St. Lawrence Market in Toronto

Ook in Toronto is er een echte foodhal, namelijk de St. Lawrence Market. Dit is een echte aanrader voor foodies, want je kunt er heerlijk shoppen. Er zijn allerlei kraampjes met lekkere gerechten.

6. Ferry Building Marketplace in San Francisco

Ook in San Francisco is er een echte foodhal, namelijk de Ferry Building Marketplace. Dit is een echte aanrader voor foodies, want je kunt er heerlijk shoppen.

7. Granville Island Public Market in Vancouver

Ook in Vancouver is er een echte foodhal, namelijk de Granville Island Public Market. Dit is een echte aanrader voor foodies, want je kunt er heerlijk shoppen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *