Restaurant kind amsterdam

Restaurants in Amsterdam waar je met je kinderen kunt gaan uiteten

Wanneer u in Amsterdam bent, is het leuk om een bezoek te brengen aan een van de vele restaurants die gespecialiseerd zijn in het uiteten met kinderen. Dit zijn vaak gezellige plekken waar de bediening gewend is aan kleine gasten en waar er leuke activiteiten voor de kinderen zijn, zodat zij zich ook kunnen vermaken tijdens het eten. Hieronder staan enkele tips voor restaurants in Amsterdam waar u met kinderen kunt uiteten.

Restaurant De Kas: dit restaurant is gevestigd in een kas uit 1916 en biedt een unieke setting voor een etentje. Het restaurant heeft een eigen tuin waar ingrediƫnten voor de maaltijden geteeld worden. De kaart biedt seizoensgebonden gerechten en er is ook een kindermenu beschikbaar.

Pancake Bakery: deze pancake-specialist heeft meerdere vestigingen in Amsterdam en is een populair restaurant onder gezinnen. Er is een ruime keuze aan pannenkoeken, van de traditionele stroopwafel pannenkoek tot aan pannenkoeken met chocolade.

Loetje aan de Amstel: dit is een pop brasserie met een terras aan de Amstel. Het restaurant serveert traditionele Dutch dishes zoals stamppot en haring, maar er staan ook burgers en pizza’s op de kaart. Voor de kinderen is er een speciale kindermenu met favorieten zoals pannenkoeken, chicken nuggets en frites.

FEBO: FEBO is een Nederlandse keten van automatiek restaurants, waar u snacks en maaltijden uit een automaat kunt halen. Het is een populaire plek voor een budget-friendly maaltijd onderweg en de gerechten zijn ook geschikt voor kinderen. De automaten bevinden zich op verschillende plekken in de stad, dus er is altijd wel een FEBO bij u in de buurt.\

De Stroming: De Stroming is een populair restaurant in Amsterdam-Noord met een unieke setting. Het is gelegen aan een kanaal, waardoor het een rustige en ontsen sfeer heeft. Het restaurant heeft een kindvriendelijke menukaart met favoriete gerechten zoals pasta, pizza en hamburgers. Er is ook een speelhoek voor kinderen, zodat ze zich kunnen vermaken terwijl u geniet van uw maaltijd.

La Raza: La Raza is een ander restaurant dat geschikt is voor gezinnen met kinderen. Het is gelegen in het centrum van Amsterdam en heeft een grote buitenterras met uitzicht op de stad. Het restaurant heeft een Spaanse keuken met tapas, paella en andere gerechten. Er is ook een kindermenu beschikbaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *